Villa ****

Milohnici

Krk

Izjava o privatnosti:

- automatski prevedena iz valjane njemacke verzije -

Cijenimo Vaše zanimanje Vila Milohnici Florian / Villa Milohnici Yvonne i svoj posjet našoj web stranici www.villa-milohnici-krk.com

Za nas je vrlo prioritetna zaštita podataka. Korištenje naše internetske stranice za informacije je u osnovi moguce bez izricitog nazivanja osobnih podataka. Kada se poziva web stranica, prenosi se samo IP adresa korisnika. Bez prijenosa IP adrese web stranica se ne može prikazati u pregledniku korisnika.

Da biste kontaktirali, nisu obvezujuci zahtjev upit Rezervacija / rezervacija, rezervacija ili otkaz rezervacije, osobni podaci moraju biti prikupljeni, a možda i za izvršenje ugovora su pohranjene (prilikom rezervacije upit ili rezervaciju ili otkaz) s trecim stranama ili djelomicno prošlo. Opcenito, obrada osobnih podataka uvijek se provodi sukladno Opcoj uredbi o zaštiti podataka (DSGVO).
Proveli smo brojne tehnicke i organizacijske mjere kako bismo osigurali potpunu zaštitu osobnih podataka obradenih putem ove internetske stranice.

S ovim Pravilima o privatnosti je obavijestiti posjetitelje o prirodi, opsegu i svrhu obrade prikupljenih, koriste i obraduju osobne podatke. Nadalje, želimo ukratko istaknuti prava korisnika.

Djelokrug

Ova Pravila o privatnosti vrijede i za web stranicu:
www.villa-milohnici.com/


www.villa-brzac-krk.com/

Ime i adresa kontrolora

Nadležno tijelo u smislu zakona o zaštiti podataka,
posebice osnovnog propisa o zaštiti podataka u EU (DSGVO), jest:

Grundstücksgemeinschaft Blas/Ziegler
Thomas Blas
Akeleiweg 2,
83052 Bruckmühl

Tel.: + 49 8062 7768650
E-adresa: admin@villa-milohnici-krk.com

Svaki subjekt podataka može nas izravno kontaktirati u bilo kojem trenutku za bilo kakva pitanja, prijedloge ili ostala pitanja o privatnosti.

Svrha obrade i kategorije obradenih podataka

Generalni kontakt putem e-maila

Ova web stranica sadrži adrese e-pošte koje omogucuju korisnicima da nas kontaktiraju.
Ako nas korisnik ili pogodena osoba kontaktiraju putem e-pošte, osobni podaci koje ta osoba prenosi bit ce automatski spremljeni. Takvi osobni podaci koji se prenose na dobrovoljnoj osnovi bit ce pohranjeni u svrhu obrade iz kontakta. Uvijek poštujemo e-mailove koji nam se šalju povjerljivo i ne daju ih trecim stranama, osim ako nam zakonska regulativa ne prisiljava na to.
Izbrisat cemo korespondenciju e-poštom najkasnije pola godine nakon posljednje komunikacije, osim ako nije zakonski zadržano. U potonjem slucaju, ovo razdoblje zadržavanja smatra se maksimalnim razdobljem zadržavanja.

Zahtjev za zahtjev

U zahtjevu neobvezujuci vaš podnosi podaci za kontakt (ime, e-mail adresa, broj telefona) koristi se kako bi se proces zahtjev i odgovor. Temelji se na zahtjev neobvezujuce bez rezervacije, možemo brisati komunikaciju s neobvezujuci upit najkasnije u roku od šest mjeseci nakon posljednjeg komunikacijski proces dogodio, osim ako postoji razdoblje pravna zadržavanja. U potonjem slucaju, ovo razdoblje zadržavanja smatra se maksimalnim razdobljem zadržavanja.

Zahtjev za rezervaciju / rezervaciju

U slucaju rezervacije upit / rezervaciju, podnio kontakt informacije (ime, e-mail adresu, poštansku adresu, ako je primjenjivo telefonski broj), zajedno s terminu za komunikaciju i uspostavi ugovornu dokumentaciju, kao i ažurirati dostupnost vile Milohnici Florian / Vila Milohnici Yvonne zarobili su i spasili.

Zahtjev je napravio koristeci priloženi obrazac zahtjeva, a zatim je ušao u pojedinosti o kontaktu, putovanja razdoblje i svoju poruku pomocu upit funkciju Berthold Merz IT usluga, Hirzerweg 62, 12107 Berlin (www.belegungskalender.com) na e-mail izravno (bez caching) proslijedio nam je.

Prenesenih podataka (ime, e-mail adresa, adresa i eventualno broj telefona i putovanja razdoblje) su neovisne o komunikaciji o rezervacija upit / rezervaciju osobne vlasnika Berthold Merz IT Services, Hirzerweg 62, 12107 Berlin (www.belegungskalender.com) do ažurirali su dostupnost Ville Milohnici Florian / Villa Milohnici Yvonne, kao i izrada skladištenih ugovora.
Kao što smo bili Villa Milohnici Florian i Villa Milohnici Yvonne i FeWo-direkt (www.fewo-direkt.de - upravlja HomeAway Germany GmbH) najam, ime i putovanja rok se pohranjuju u osobne vlasnika ažurirati dostupnost.

Obrazovanje / Otkazivanje

Nakon što je rezervacija izvršena, ime, datum putovanja i placanja s odgovarajucim rokovima dospijeca pohranjuju se u datoteku u zašticenom podrucju.

E-mail adresa osobne vlasnici FeWo-direkt (www.fewo-direkt.de - upravlja HomeAway Germany GmbH) pohranjena za aktiviranje druge funkcije (medu ostalima „Mobile Host”).
Osim toga, podaci o kontaktu (ime, adresa, telefonski broj (ako postoji)) su prošli i datumi putovanja na našem lokalnom predstavniku u Hrvatskoj da pripremi zakonsku registraciju s lokalnim vlastima.

U slucaju otkaza, podaci se prenose u skladu s našim lokalnim kontakte u Hrvatskoj i raspoloživost u osobnim vlasnika Berthold Merz IT usluge, Hirzerweg 62, 12107 Berlin (www.belegungskalender.com) kao i na osobne vlasnika FeWo-direkt (www.fewo-direkt.de upravlja tvrtka HomeAway Deutschland GmbH) ažurirana u skladu s tim.

Ugovorni dokumenti i cjelokupna komunikacija podliježu zakonskim rokovima cuvanja i pohranjuju se u skladu s tim.

Upravljanje s ugovornim procesorima i trecim stranama

Web stranica je pokrenuta u moje ime na poslužitelju 1 & 1 Internet SE, Elgendorfer Str. 57, 56410 Montabaur, Njemacka. Zakljucio sam odgovarajuci ugovor o obradi narudžbi s 1 i 1 Internet SE, clankom 28 (3) Opce uredbe o zaštiti podataka (DSGVO).

Izabrani podaci s trecim stranama (Berthold Merz IT Services, Hirzerweg 62, 12107 Berlin (www.belegungskalender.com); FeWo-direkt (www.fewo-direkt.de) definirani su kao ranije spremili ili trecim osobama (lokalni kontakt u Hrvatskoj ) prošlo. Prijenos podataka temelji se na našem legitimnom interesu za poslovanje web stranice ili za iznajmljivanje naših gostiju Villa Milohnici Florian i Villa Milohnici Yvonne.

Opcenito, obrada osobnih podataka uvijek se provodi sukladno Opcoj uredbi o zaštiti podataka (DSGVO).

Vaše pravo na informiranje, ispravljanje, obustavu, otkaz i protivljenje

Imate pravo dobiti informacije o vašim osobnim podacima koji su nam pohranjeni u bilo kojem trenutku. Isto tako, imate pravo na ispravak, blokiranje ili, osim propisane pohrane podataka za poslovne transakcije, brisanje vaših osobnih podataka. Kontaktirajte nas izravno. Pojedinosti za kontakt možete pronaci gore.

Takoder možete zatražiti brisanje podataka, pod uvjetom da nema zakonske obveze arhiviranja. Što se tice takve obveze, blokiramo vaše podatke.

Možete izmijeniti ili opozvati pristanak tako što cete nas obavijestiti.

SSL / TLS enkripcija

Da bismo zaštitili sigurnost podataka tijekom prijenosa, koristimo najsuvremenije HTTPS protokol s SSL / TLS enkripcijom.

Prihvacanje pristupnih podataka i zapisnika

Kada posjetite našu web stranicu, davatelj web prostora prikuplja podatke (ovdje: 1 & 1 Internet SE) o svakom pristupu ponudi (tzv. Log datoteke poslužitelja). Pristupni podaci ukljucuju:
Naziv zatražio web-stranice, datoteke, datum i vrijeme pristupa, kolicini prenesenih podataka, obavijest o uspješnom pretraživanje, tip preglednika, uz verziji, korisnik operativni sustav i URL (prethodno posjetili), IP adresa i davatelja traži.

Informacije o logfilesu pohranjuju se iz sigurnosnih razloga (na primjer, da bi se istražile zlouporabe ili lažne aktivnosti) u ogranicenom vremenu, a zatim su izbrisane. Podaci cija je daljnja zadržavanja potrebna za dokazne svrhe oslobadaju se od otkaza do konacnog razjašnjenja incidenta.

Integracija usluga i sadržaja trecih osoba

Koristimo sadržaj ili ponudu usluga od pružatelja trecih strana na našoj web stranici kako bismo pružili njihov sadržaj i usluge, kao što je sadržaj. ukljuciti trenutacno izvješce o vremenu (u daljnjem tekstu zajednicki kao "sadržaj").

To uvijek pretpostavlja da pružatelji trece strane ovog sadržaja percipiraju IP adresu korisnika jer nisu mogli poslati sadržaj u svoj preglednik bez IP adrese. IP adresa je stoga potrebna za prikaz ovog sadržaja.

Nastojimo koristiti samo sadržaj ciji davatelji usluga koriste IP adresu iskljucivo za isporuku sadržaja. Trece strane takoder mogu koristiti takozvane pikselne oznake (nevidljive grafike, takoder nazvane "web beacons") za statisticke ili marketinške svrhe. "Pikselne oznake" mogu se koristiti za procjenu informacija kao što je promet posjetitelja na stranicama ove web stranice. Pseudonimom informacije mogu biti pohranjeni u kolacice na uredaju korisnika i druge tehnicke podatke o preglednika i operativnog sustava, koji se odnosi web stranice, posjeti sati i ostale detalje takoder ukljucuje korištenje naše online ponude, kao što su takoder povezani s takvim informacijama iz drugih izvora.

Cookies

Kolacici su mali skupovi podataka koje poslužitelj pohranjuje na uredaju koji koristite za pristup našoj web stranici. Kolacici su uobicajena i uobicajena tehnika koju koriste mnoge web stranice.

Naša web stranica ne koristi kolacice. Medutim, buduci da je sadržaj trece strane ukljucen na našu web stranicu, moguce je da ti davatelji trecih strana koriste takozvane "kolacice trece strane".

Ako korisnici ne žele pohraniti kolacice na racunalu, od njih ce se tražiti da onemogucavaju tu opciju u postavkama sustava preglednika. Spremljeni kolacici mogu se izbrisati u postavkama sustava preglednika. Izuzimanje kolacica može dovesti do funkcionalnih ogranicenja ove online ponude ili integriranih funkcija pružatelja trece strane.