Villa ****

Milohnici

Krk

Na površini od 1.200 kvadratnih metara stoje dvije moderne i visokovrijedno opremljene kuće
za odmor ( za 6-10 osoba ili 4-8 osoba), koje su  izgrađene za naše goste na visokom
srednjoeuropskom standardu.

Villa - Strand

Villa**** Milohnici “Florian” je dvokatnica s oko 165 m˛ stambene površine, koja se sastoji od velikog kuhinjskog i dnevnog prostora u prizemlju, do 10 osoba. Na katu se nalaze 2 odvojena prostora, od kojih je svaki podijeljen u 2 spavaće sobe i kupaonicu. Više informacija možete naći ovdje.

Villa**** Milohnici “Yvonne” je „ kutni bungalov“ s oko 130 četvornih metara koji se sastoji od velikog kuhinjskog i dnevnog  boravka  s puno prostora, do 8 osoba. Na istoj razini nalaze se 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i gostinjski wc. Više informacija možete  naći ovdje.

Klima uređaj, internet (Wi-Fi), TV sa satelitskim programima i potpuno opremljena kuhinja (aparat za kavu, toster, mikrovalna pećnica, pećnica, perilica za suđe, perilica za rublje i veliki hladnjak-zamrzivač) nudi željeni komfor za opuštajući odmor.
U velikom vrtu za svaku vilu je odvojeni bazen s protustrujnim sustavom, vrtna garnitura, velika natkrivena terasa i roštilj.

Položaj:

 Villa Milohnići se nalazi na rubu malog, mirnog mjesta  Milohnići, na jugozapadnoj strani otoka Krka..
U blizini od 200 do 500 m se  nalazi supermarket, restorani (konoba) i  turistička agencija. 

Male idilične uvale  kao i poznata plaža Glavotok sa ronilačkim centrom , udaljene su  samo oko 2 km.

Oko 15 km udaljen, leži  glavni grad otoka Krka  sa svojim prekrasnim starim gradom i brojnim trgovinama. 

Od Münchena  do  Milohnića stižete  nakon  560 km vožnje ( vrijeme putovanja oko 6 sati). Mjesto je udaljeno oko 30 km od  Krčkog mosta i 7 km od Valbiske (trajekt za Cres / Rab).Pogledajte lokaciju naše vile izravno na Google kartama.
Imajte na umu pravila o privatnosti prilikom korištenja Google karata

Landkarte;